Lépj be...


Lépj be a fantázia világába! Lélegzetelállító design képek a nappalidba

Szeretnéd, ha lenne egy ajtó a szekrényedben, ami nem Narniába, hanem még annál is lenyűgözőbb helyekre vezet? Olyan alkotásokat mutatunk neked, amiket még a szekrénybe sem kell tenned ahhoz, hogy utat mutassanak egy alternatív univerzumba. Figyelem, a most következő képek garantáltan megzavarják a szürke hétköznapokat!

Az emberiség évezredek óta képeket használ arra, hogy otthonát dekorálja: a mozaikok, a csendéletek, a portrék mind-mind azt a célt szolgálják, hogy megváltoztassák egy helyiség hangulatát. Van, amelyik oktató jellegű (tessék fiam, ezek itt az őseid), mások vágyat ébresztenek (gyönyörködj a szépség istennőjében), vagy egyszerűen csak az egészséges étkezésre hívják fel a figyelmet;) (mint például a gyümölcs-csendéletek, amik bizonyára a mai életmódmagazinok korabeli megfelelői).

De ne feledkezzünk meg azokról a képekről sem, melyeknek feladata a képzeletet messzi helyekre repíteni. Lehet ez egy tájkép, aminek a segítségével erdőt, mezőt, tengert barangolhatsz be, vagy lehet egy olyan fantáziavilág is, ahol még ember soha nem járt.

Mi most a másodikba szerettünk bele. Őrült, perzselő szenvedély ez mindenkinek, aki egyszer rákap az ízére, hiszen ezek a képek garantáltan kiszakítanak a megszokott hétköznapokból!

Milyen design képeket találsz nálunk?

A képek főleg magyar designerek alkotásai: jelenleg 6 művész munkáit találod meg kínálatunkban, de a listát mindenféleképpen bővíteni fogjuk. A kiválasztásuknál fontos szempont volt, hogy legyen benne valami meghökkentő, kizökkentő, meglepő, hogy e képek mellett senki ne mehessen el szótlanul! Ezek nem csupán dekorációk, amit bármilyen falra, bármilyen szobába betehetsz, és csak úgy különösebb hátsó szándék nélkül szépelegnek. Ezek az alkotások a szoba központi elemeivé válnak, és eloszlatják maguk körül a szürkeséget.

Ha ránézel a képekre, az agyad automatikusan beindul: elkezdődik a „mi lenne ha”, és mire észbe kapsz, soha-nem-volt tájakon jársz. Éppen ezért ajánljuk nappaliba tévé helyett, hálószobába lefekvés előtti álmodozásra, vagy irodába, ha néha-néha kilépnél az asztal mögül, hogy felfrissítsd a gondolkodásod. Egyetlen hely van, ahova szerintünk nem szabad tenni őket: tárgyalóba, ahol kiemelten fontos, hogy 100%-ban a beszélgetésre koncentrálj.

Hogyan készülnek a design képek?

Ahogy láthatod, nem csak maguk a motívumok különlegesek, hanem a képek kialakítása is: a „felszabdalt” megoldás mozgalmasabbá teszi, a kopottas hatás pedig egy negyedik dimenziót, az időt nyitja meg. Olyan, mintha már régóta veled lenne, újdonsága ellenére is valahogy olyan ismerősnek és otthonosnak tűnik.

A képek így jutnak el a rajzoló agyától a tiédig:

  1. A művész megálmodja és „megrajzolja” az eredeti, digitális képet
  2. Ezt a képet kiváló minőségben, és jóóó nagy méretben kinyomtatjuk
  3. A kinyomtatott posztert szabályos, 10 centi széles csíkokra vágjuk
  4. A csíkokat egy speciális ragasztóval rögzítjük a fa lemezekre
  5. Az egész kap egy faviasz patinát, ettől lesz kopottas, vintage hatású

A nyomtatás minőségének és a kezelésnek köszönhetően a képek sokáig megőrzik élénk színeiket, így évekig, évtizedekig gyönyörködhetsz bennük. A részletgazdag kidolgozás és az egyedi látványvilág pedig gondoskodik arról, hogy mindig az újdonság erejével hasson rád és vendégeidre :)

 

Főoldal